Termeni si conditii

I. Despre Noi

Serviciul https://www.hubeorks.ro este oferit de HubWorks S.R.L. cu sediul in Bd. Marasesti 47 sector 4, Bucuresti inmatriculata in Registrul comertului sub nr.J40/4695/2017, avand cod unic de inregistrare , denumita in cele ce urmeaza Societatea.Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:Prin posta la adresa de corespondenta: Bd. Marasesti 47, sector 4, Bucuresti.Prin e-mail la:servicehubworks@gmail.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.Prin telefon la numarul: 0759035085.

II.Despre Hubworks.ro

Hubworks.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

III.Proprietatea Intelectuala

Continutul si designul Hubworks.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Hubworks.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Hubworks.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a Hubworks.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Hubworks.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.


Suna acum!